Хотели

Семеен Хотел Балкана

Информация за обекта
  • Семеен Хотел Балкана
  • Адрес: Габрово, ул. Станционна 14
  • Телефон: 066 860 536
  • E-mail: balkana@gabrovo-hotel.bg

Семеен Хотел Балкана се намира в град Габрово на комуникативно място, в близост до много административни сгради, централната търговска улица, туристически забележителности и транспортни връзки.

Хотелът съшествува от 2010 година, като при създаването му е обърнато специално внимание на интериора. Съчетани са меки тонове и елементи от обзавеждането така, че да се придаде уютност и комфорт на гостите.

Стаите в хотела са двойни, модерно обзаведени и просторни. Предлагат на свойте гости пакет от удобства, така, че да не се усеща липсата на дома. Част от тях са самостоятелен санитарен възел, тераса с прекрасна гледка към града, безплатен безжичен интернет навсякъде, собствен климатик, телефон за връзка, телевизор. Разбира се, във всяка от стаите могат да бъдат настанени както двама, така и един гост.

Хотела разполага също така с Лоби бар, където посетителите могат да изпият по една ободряваща или охлаждаща напитка, като тук също всеки може да се възползва от безплатния безжичен интернет или просто да поприказва с някой.

Също така хотела може да предложи на пътуващите по бизнес или работа конферентна зала с капацитет от 25 места. Предлагат се всякакъв тип удобства за нуждите на всеки клиент, кафе паузи, както и обяд срещу допълнително заплащане.

Back to top button
error: Content is protected !!